Mono doza (10 мл), парфум для пральних машин, аромат - VANITY

3669D
48,00
грн.
Тип аромату: деревно-фруктовий
Парфуми для прання Vanity від італійського бренду Hypno Casa - це ніжна і яскрава весняна композиція завдяки квітучим нотах жасмину, білої орхідеї і квітки апельсина, переплетеними з фруктовим ефектом персика Momo і сливи Mirabelle. Ніжний парфум бадьорить пам'яттю про прогулянці по чудесному парку в весняний сезон.

Парфуми для прання, з'єднуючись з тканинами, надають їм свіжості і додають штрихи стилю. Стійкі есенції протягом багатьох днів зберігаються на білизнs навіть після прання з сушінням.

Інструкція по застосуванню: перед пранням додати 10 мл (монодозу) в відділення для ополіскувача. Дозування розрахована на 5 кг білизни, що завантажується. Парфум призначений для усунення неприємних запахів після застосування синтетичних миючих засобів та порошків. Особливо рекомендовано до використання при пранні постільної білизни, рушників, халатів, пледів, покривал, скатертин та інших виробів з текстилю. Надає свіжість, аромат зберігається протягом багатьох днів, навіть при використанні сушильної машини. Зменшується ймовірність виникнення неприємних запахів, особливо при намоканні. Засіб не залишає слідів. Інтенсивність аромату варіюється в залежності від кількості вживаного продукту.