Mono doza (10 мл), парфум для пральних машин, аромат - DESIRE

3669B
48,00
грн.
Тип аромату: квітковий
Парфуми для прання Desire від італійського бренду Hypno Casa - це ніжна і легка композиція з романтичним і ніжним штрихом. Фруктові нотки ананаса, персика і бергамота поєднуються з яскравими квітковими акордами бузку і абрикосового кольору. Ірис, жасмин, геліотроп і троянда пронизують серце і зливаються з глибокими нотами фону. Ваніль, сандал, амбра і білий мускус чудово поєднуються, надаючи чуттєвості, якої немає рівних.

Парфуми для прання, з'єднуючись з тканинами, надають їм свіжості і додають штрихи стилю. Стійкі есенції протягом багатьох днів зберігаються на білизнs навіть після прання з сушінням.

Інструкція по застосуванню: перед пранням додати 10 мл (монодозу) в відділення для ополіскувача. Дозування розрахована на 5 кг білизни, що завантажується. Парфум призначений для усунення неприємних запахів після застосування синтетичних миючих засобів та порошків. Особливо рекомендовано до використання при пранні постільної білизни, рушників, халатів, пледів, покривал, скатертин та інших виробів з текстилю. Надає свіжість, аромат зберігається протягом багатьох днів, навіть при використанні сушильної машини. Зменшується ймовірність виникнення неприємних запахів, особливо при намоканні. Засіб не залишає слідів. Інтенсивність аромату варіюється в залежності від кількості вживаного продукту.