Дифузор (Square), аромат - PEPE NERO

1188,00
грн.
Тип аромату: східно-гострий
Східно-пряний аромат, який починається зі свіжої цитрусової ноти лимона, посилений жвавим і іскристим ароматом кориці і чорного перцю. У серці розкриваються м'які дотики конвалій і півоній. Слідом домінує деревна база, збагачена кедровими деревами, бурштином і гваяковим деревом.

Дифузор ємністю 100 мл призначений для локацій площею до 20 м.кв; 200 мл - для локацій площею до 40 м.кв; 500 мл - до 60 м.кв.

Інструкція по застосуванню: розпакуйте Аромадифузори, зніміть кришку, витягніть пробку з флакона і одягніть кришку назад. Далі, вставте три - чотири палички в Аромадифузори і поставте його на вибране вами місце. Через два - три дні переверніть палички і залиште ще на такий же час. На четвертий - шостий день, ви будете розуміти насиченість аромату в приміщенні. Якщо насиченість аромату необхідно збільшити, додайте одну - дві палички і повторіть попередню процедуру. Надалі, перевертайте палички раз в два-три тижні.
Термін служби Аромадифузори залежить від двох чинників - кількості використовуваних паличок і вологості в приміщенні. Чим більше використовується паличок, тим більше площа покриття. І чим сухіше в приміщенні, тим вище інтенсивність випаровування рідини. Коли в Аромадифузори закінчиться рідина або Аромадифузори припинить наповнювати простір ароматом, необхідно злити залишки рідини і залити новий парфум з рефіллера. При цьому рекомендовано замінити палички на нові.