Дифузор (Square), аромат - SOFFIO

1188,00
грн.
Аромадифузори Hypno Casa Square Soffio - це приємний аромат елітної серії, створений на основі суміші високоякісних синтетичних і натуральних ароматичних масел італійськими парфумерами. Це рішення для інтер'єрів в різних стилях, для наповнення будинку або офісу приємним ароматом. Реалізовано через градієнтно пофарбований скляний дифузор квадратної форми з прозорим парфумом, і занурюваними ротанговими паличками.
Опис аромату: підбадьорливий аромат зустрічає з самого початку нотами шавлії, грейпфрута і бергамота. У серці натяки герані і кориці зустрічають іланг-іланг і лаванду. Інтенсивна база розкриває кумарин, бурштин і мускус.
Область застосування: житлові приміщення, офіси, салони краси, бутіки, готелі, кафе і ресторани. Дифузор ємністю 200 мл. призначений для ароматизації приміщень площею до 40м²
Спосіб застосування: Відкрутити кришку, витягнути пластмасову пробку і закрутити кришку на місце. Ротангові палички вставити одним кінцем в парфумовану рідина. Для випаровування не потрібно нагрівання, випаровування відбувається при кімнатній температурі, але від температури приміщення залежить інтенсивність випаровування (низька - менше, висока - більше). Інтенсивність випаровування, а відповідно і площа покриття, можна регулювати кількістю одночасно вставлених в Аромадифузор паличок (чим більше паличок, тим інтенсивніше випаровування). Також для збільшення інтенсивності випаровування, один раз в тиждень палички можна перевернути.